Barendrechters in Actie

Van 11 tot en met 15 december 2018 komen 'Barendrechters in Actie'. Tijdens deze dagen staat er een stand bij KijkopWelzijn en Humanitas (overdag) en in Het Kruispunt ('s avonds) waar Barendrechters langs kunnen komen om producten in te zamelen voor Barendrechters die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.


KijkopWelzijn, Present Barendrecht, de Barendrechtse Uitdaging en Het Kruispunt slaan in de tweede week van december de handen ineen tijdens Barendrechters in Actie. Bedrijven, verenigingen en inwoners kunnen producten komen inleveren waarmee kerstpakketten voor minima-gezinnen uit Barendrecht worden gemaakt. Deze pakketten worden in de week voor Kerst verspreid onder gezinnen van onder meer de Voedselbank, schulphulp-gezinnen van KijkopWelzijn, Stichting Pipa en andere goede doelen uit Barendrecht.

 

Van 11 tot en met 15 december kan men (nieuwe) producten inleveren op drie locaties.

 

In verband met hygiëneregels kunnen alleen nieuwe, dichte en houdbare producten worden geaccepteerd.  Denk aan shampoo, pasta, verzorgingsproducten, kaarsen, olie, kerstversiering, wasmiddel, koffie en thee, blikgroenten, houdbaar broodbeleg (pasta / hagelslag / pindakaas), frisdrank, chocolade, chips, rijst, koek etc. Ook bedrijven en organisaties mogen producten doneren.

 

Ook Exxact Barendrecht zendt de actieweek live uit met Barendrechters in Actie Radio via 106.4 FM, www.exxact.nl en de gratis Exxact-app. Kom producten inleveren en geef Barendrechters die het nodig hebben een steuntje in de rug!

 

Inzamelpunten
Kijk op Welzijn (dinsdag tot en met vrijdag) – Binnenlandse Baan – 11.00 – 14.00 uur
Winkel Humanitas (dinsdag tot en met vrijdag) – Middeldijkerplein – 09.30 – 16.30 uur
Het Kruispunt (dinsdag tot en met zaterdag) – Middenbaan – 18.30 – 20.30 uur


Ook inzamelen?

Bent u een bedrijf of organisatie en wilt u ook producten doneren? Daar zijn we erg blij mee! Neem contact op met Jim Friederich via jim@hetkruispunt.nl.

 

Partners
Deze bedrijven maken Barendrechters in Actie mogelijk

  

  
 
  
  
  

 

Barendrechters in Actie is een gezamenlijk initiatief van