De bewoners van Het Kruispunt

Het Kruispunt heeft vier vaste bewoners. De Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken en Theater het Kruispunt. Samen vormen wij een inspirerende ontmoetingsplek voor jong en oud.

DE BIBLIOTHEEK AANZET

Bibliotheek Het Kruispunt is de plek waar álle Barendrechters zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Een inspirerende ruimte, die uitnodigt om kennis op te doen en te delen. Met een jeugdwerkplaats, 3D printer, green screen, interactieve vloer en natuurlijk een heel mooie boekencollectie. In deze Bibliotheek is altijd wel iets te doen! Van taalcursus tot boekpresentatie en van iPadcafé tot bewonersdebat. Kom gerust eens langs, en ontdek wat de Bibliotheek voor jou kan betekenen.

Openingstijden
Contact
Di t/m vr 10.00 – 19.00 uur
Za 10.00 – 17.00 uur
T: (078) 620 55 00
E: service@debibliotheekaanzet.nl

EXXACT BARENDRECHT

Exxact Barendrecht is het radiostation dat uitzendt voor Barendrecht e.o. Sinds de start in 1984 is de zender een constante factor gebleken. Exxact bereikt iedere dag veel Barendrechters met info en content die er toe doet. Spraakmakende acties, normaal en bij de tijd zijn enkele termen die de Barendrechtse zender typeert. Exxact wil zorgen voor het gesprek bij de koffieautomaat. Exxact maakt spraakmakende programma’s met Barendrechtse inhoud; van talkshows tot sportprogramma’s en van nieuwsonderwerpen tot politieke discussies. Daarnaast zet Exxact in op nieuwe media: Facebook, Twitter en Instagram. Het laatste nieuws hoor, zie en lees je het eerst bij Exxact via 106.4FM in de ether, exxact.nl en de gratis Exxact-app.

Openingstijden
Contact
Exxact is 24/7 te beluisteren via 106.4FM, www.exxact.nl, DAB+ kanaal 6B en de gratis Exxact-app.
T: (0180) 62 11 12
E: redactie@exxact.nl

SPRUIT ETEN & DRINKEN

Spruit eten & drinken is de nieuwe horecagelegenheid in het Kruispunt. De voornaamste doelstelling van Spruit eten & drinken is het zijn van een openbare en aantrekkelijke horecavoorziening. We zijn er voor alle bezoekers van Het Kruispunt. Spruit eten & drinken wordt daardoor een bijzondere ontmoetingsplek. Een nieuw brandpunt voor Barendrecht en omgeving. Met een culturele inslag, en waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Loop binnen voor een kop koffie of voor een drie gangen diner en alles er tussen in.

Openingstijden
Contact
Maandag: gesloten
Dinsdag: vanaf 10.00 uur
Woensdag: vanaf 10.00 uur
Donderdag: vanaf 10.00 uur
Vrijdag: vanaf 10.00 uur
Zaterdag: vanaf 10.00 uur
Zondag: vanaf 12.00 uur
T: (0180) 22 20 90
E: info@spruitbarendrecht.nl

THEATER HET KRUISPUNT

Theater het Kruispunt is het theater voor Barendrecht en omgeving. Het theater biedt een breed aanbod aan voorstellingen in verschillende genres: jeugd/familie, cabaret/kleinkunst, toneel, muziek, musical/show, muziektheater en film. Bekende namen staan op de affiches, maar ook onbekend talent laat zich in Barendrecht ontdekken. Het programma telt per seizoen ruim 100 professionele voorstellingen. Daarnaast heeft het theater een veelzijdig filmaanbod en vertoont zo’n 40 films per seizoen.

Openingstijden
Contact
Publieksservice
Di t/m vr 10.00 – 16.00 uur
Za 13.00 – 16.00 uur
Op voorstellingsavonden geopend van 18.30 t/m 20.15 uur
T: (0180) 61 59 58
E: info@theaterhetkruispunt.nl