Inschrijven

Heb jij een talent op het gebied van bijvoorbeeld dans, muziek, theater, hip hop, spoken word, illusie en wil je dit laten zien? Schrijf je dan nu in!

TALENT STAGE 2020!

 

Na een geslaagde eerste editie van TALENT STAGE krijgt dit project in 2020 een vervolg!

 

TALENT STAGE is een samenwerking tussen BLOK 0180 van Jeugd & Jongerenwerk van KijkopWelzijn Stichting Welzijn Albrandswaard, Facet Ridderkerk en Theater het Kruispunt.

 

Samen met een professionele jury gaan wij op zoek naar het grootste talent uit de regio. Ben jij tussen de 12 en 23 jaar oud en heb jij een talent op het gebied van bijvoorbeeld dans, muziek, theater, hiphop, spoken word, illusie en wil je dit laten zien? Schrijf je dan nu in!

 

TALENT STAGE bestaat uit drie voorrondes, in elke gemeente één, en een finale. De top 3 wint een prijzenpakket bestaande uit een geldbedrag: 1e prijs  € 250,-  / 2e prijs € 175,- / 3e prijs € 100,- welke te besteden is aan de ontwikkeling van je talent in samenspraak met de organisatie.

 

 

Data:

Voorronde Barendrecht: wo. 15 april 2020 in BLOK 0180
Voorronde Ridderkerk: do 16 april 2020 in De Loods
Voorronde Albrandswaard:  vr. 24 april 2020 in Het Lokaal
Finale: za. 27 juni 2020 in Theater het Kruispunt

 

Spelregels:

– Je bent tussen de 12 en 23 jaar oud, of de gemiddelde leeftijd van de groep ligt tussen de 12 en 23 jaar. (NB, ben je jonger dan 16 jaar, zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders/verzorgers voordat je je inschrijft.
– Je woont en/of zit op school in één van de deelnemende gemeentes (Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk).
– Je bent beschikbaar op de voorronde in jouw gemeente en op de finale.
– Je kunt een act/optreden verzorgen van minimaal 10 minuten. (NB voor muzikale acts geldt dat het een pre is als je eigen werk/nummers speelt, maar covers mogen uiteraard ook, mits je daar een eigen interpretatie aangeeft. Acts met dieren zijn niet toegestaan.
– Je bent verantwoordelijk voor je eigen materiaal/instrument(en) die nodig zijn voor je act.

 

Inschrijven:

Klik hier wanneer je woonachtig bent/naar school gaat in Albrandswaard.

Klik hier wanneer je woonachtig bent/naar school gaat in Barendrecht.

Klik hier wanneer je woonachting bent/naar school gaat in Ridderkerk.

 

De inschrijving is geopend t/m 22 maart 2020.

Hoe gaat het verder?
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail staat de naam van je contactpersoon. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen volgt n.a.v. de inschrijving mogelijk een selectie. Je inschrijving is geen garantie voor deelname aan de voorrondes. In week 13 (23 tm 27 maart) ontvang je bericht of je geselecteerd bent voor de voorronde in jouw gemeente.