Inschrijving verlengd!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en heb jij een talent op het gebied van bijvoorbeeld dans, muziek, theater, hip hop, spoken word, illusie en wil je dit laten zien? Schrijf je dan nu in!

TALENT STAGE! is een samenwerking tussen Stichting Kijk op Welzijn (BLOK0180) en Het Kruispunt. Samen met een jury gaan wij op zoek naar het grootste talent uit de Barendrecht.

 

TALENT STAGE! bestaat uit een voorronde en een finale in BLOK 0180. De voorronde vindt plaats op donderdag 18 april en de finale op zaterdag 1 juni aanstaande. Een professionele jury bepaalt wie er doorgaan naar de finale. De winnaar zal verzekerd zijn van een te gek prijzenpakket!

 

1e prijs: 250 euro*
2e prijs: 175 euro*
3e prijs: 100 euro*
*Te besteden aan de ontwikkeling van je talent in samenspraak met de organisatie.

 

DATA:
Inschrijving open tussen 1 januari 2019 en 22 maart 2019
TALENT STAGE!: VOORRONDE: donderdag 18 april 2019, aanvang 19.00 uur in BLOK0180
TALENT STAGE! FINALE: zaterdag 1 juni 2019, aanvang 19.00 uur in BLOK0180

 

 

 

MEEDOEN?

– Je bent tussen de 12 en 18 jaar oud, of de gemiddelde leeftijd van de groep ligt tussen de 12 en 18 jaar.

– Je hebt minimaal 10 minuten aan optreden verzorgen.

– Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan voor toestemming van je ouders voordat je je inschrijft!

– Je bent beschikbaar op 18 april en 1 juni.

– Voor muziek acts geldt dat je voornamelijk eigen werk moet spelen. Bands met uitsluitend covers zijn uitgesloten van deelname.

– Acts met dieren zijn in principe niet toegestaan. In overleg kan worden bepaald of de act eventueel kan deelnemen aan TALENT STAGE

– Je hebt aantoonbare binding met Barendrecht (je zit er op school, je woont er, …)

 

 

 

Let op: na de inschrijving volgt een selectie. Bij voldoende aanmeldingen garandeert een inschrijving niet een plek in de voorronde. Ook na de voorrondes volgt een selectie, een plaatsing in de voorrondes garandeert geen plaatsing in de finale.

 Hieronder vragen we je om je social-media accounts in te vullen. Geef je die liever niet, of ben je niet actief op social media? Geen probleem. Laat de velden dan leeg.