Onze programmacoördinator Jacoline

Wellicht heb je Jacoline de Heer al een keer zien fietsen door Barendrecht. Als gezicht van Het Kruispunt is zij vaak op pad om de verbinding te leggen met samenwerkingspartners uit het cultureel maatschappelijk veld en het bedrijfsleven. Inspringen op de actualiteit is binnen haar werk één van de belangrijkste speerpunten. Ze is dan ook altijd actief op zoek naar kansen voor samenwerking.

 

Ook Barendrechters die zelf iets willen organiseren kunnen bij haar terecht. Zo heeft bijvoorbeeld het repaircafe sinds dit jaar een plek gekregen in Het Kruispunt. Het Kruispunt ontwikkelt zich op deze manier steeds meer als een ontmoetingsplek, een cultureel- maatschappelijk podium. Een plek om jezelf te ontwikkelen of je talent te laten zien.

 

Jacoline doet dit samen met alle organisaties die in het gebouw zijn gevestigd, met partners uit Barendrecht én enthousiaste inwoners. Als houvast zijn er een aantal programmalijnen om een evenwichtig aanbod in de programmering te brengen. Om focus aan te brengen in wat er wordt georganiseerd en om versnippering tegen te gaan, maar ook om te komen tot een evenwichtig en divers aanbod.

 

Jacoline krijgt hulp van een multidisciplinair team waarin elke organisatie die in het gebouw is gevestigd is afgevaardigd. Iedereen binnen dit team heeft zijn eigen talent en specialiteit. Zo maken we samen van Het Kruispunt een bruisende en laagdrempelige plek. Doordat er een duidelijke taakverdeling en goede samenwerking is, lukt het goed om snel in te kunnen spelen op de actualiteit. Er is veel enthousiasme en daadkracht in het team.

 

Er zitten op dit moment nog veel mooie plannen in de koker. Heb je zelf ook een leuk idee voor Het Kruispunt? Mail dan naar info@hetkruispunt.nl.