Ladies Night 8 maart 2024

Op Internationale Vrouwendag organiseert Het Kruispunt in samenwerking met verschillende ondernemers van de Middenbaan en omgeving een gezellige Ladies Night!

Het Kruispunt wordt op vrijdag 8 maart vanaf 18:45 uur getransformeerd naar een waar walhalla voor vrouwen. Er zijn verschillende stands van o.a. Nonnie Fashion, Smit Mode, PMU Beauty Academy, Suprise Barendrecht, Pearle en Everyday Coffee, waarbij heerlijk kan worden geshopt en inspiratie worden opgedaan. Of kom langs bij De Fotografie Studio, om jouw gezellige Ladies Night vast te leggen!


Film, Entertainment en Afterparty

Om 20.15 uur draait de film Verliefd op Bali, die wegens succes al is uitverkocht. Voel je welkom om toch te komen shoppen! Blijf je ook voor de afterparty? Na de film draait een DJ de leukste muziek terwijl je nog even kan genieten met een hapje, drankje of speciale cocktail.

 


Hapje eten

Maak je avond compleet en boek een theatertafeltje direct bij aankoop van je kaartjes voor de film en klets gezellig na. Voorafgaand een hapje eten? Reserveer dan een tafel direct bij SPRUIT eten & drinken op www.spruitbarendrecht.nl