P van der Velden Lease

P van der Velden Lease is één van de leden van de Club van 25 van Het Kruispunt; Een betrokken club bedrijven die een netwerk vormen en die ieder middels een donatie bijdragen aan de sociaal en cultureel maatschappelijke ambities van Het Kruispunt.

P van der Velden Lease

Het Barendrechtse service- en leasetransportbedrijf P. van der Velden Lease is actief in de automotive branche en gespecialiseerd op diverse vlakken in de transportwereld. Zo leasen ze MAN en Volkswagen, zorgen ze voor onderhoud (servicepartner MAN en Volkswagen), hebben ze veel vrachtwagens op voorraad, exporteren ze veel naar het buitenland en hebben ze veel vrachtwagenverhuur. Klanten kloppen aan bij P van der Velden omdat ze graag het complete pakket willen in plaats van verspreid bij verschillende dealers.

Hun medewerkers zijn goed ingespeeld op alle werkzaamheden; regelen kunnen ze dan ook als de beste. Kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie staat voorop. Hun grote kracht zit in levering uit voorraad.

 

P van der Velden E-mobility

P van der Velden is continu bezig zich voor te bereiden op de toekomst. Hun grote trots is dan ook elektrisch. Ze bouwen veel zelf om; zelfs betonmolens kunnen zij compleet elektrisch maken. Inmiddels rijden er bijvoorbeeld op luchthaven Zestienhoven drie bussen om passagiers te vervoeren, volledig elektrisch.  En hebben ze een heel eigen wagenpark wat volledig elektrisch is.

De coronacrisis heeft veel impact op deze tak van sport. Zo is er bijvoorbeeld niet aan elektrische motoren te komen omdat het transport stilligt.

Club van 25

De Club van 25 sluit perfect aan bij de visie op duurzaamheid van P. van der Velden Lease, een onderwerp dat in Het Kruispunt ook centraal staat. Daarnaast is directeur Casper van der Velden een groot cultuurliefhebber. Voor hem is cultuur een primaire behoefte. Vanuit zijn bedrijf wil hij graag een bijdrage leveren om de cultuursector te ondersteunen. Ze vinden het hun ambitie dat goede artiesten kunnen optreden, ook de wat minder gangbare of bekende. Want, zo stelt Casper: “Juist wanneer er risico wordt genomen en de kans is dat de zaal niet helemaal uitverkoopt ontstaan de mooiste dingen. Daar dragen wij graag aan bij.”

 

Meer weten over P van der Velden Lease?
Kijk dan op www.pvandervelden.nl.