Talent Stage

Evi Flooren is het grootste talent van Barendrecht!

Op zaterdag 1 juni jl. presenteerden zeven deelnemers hun talenten tijdens de finale van Talent Stage, een project van Productiehuis BLOKPUNT. Evi Flooren heeft de eerste editie van Talent Stage gewonnen en mag zich het grootste talent van Barendrecht noemen, gevolgd door Cecilia Lima met haar achtergrondzangeressen Puck en Noa op de 2e plek en DJ Ramses op de 3e plek.

 

De finale van Talent Stage trok een hoop publiek en voor het oog van een professionele jury bestaande uit theatermaker & regisseur Armin Tashakoor, Tim van Dorp, muziekprogrammeur bij Poppodium Bibelot in Dordrecht en Joek Tijsen, afgestudeerd aan Codarts Rotterdam en dansdocent lieten de zeven deelnemers in BLOK0180 zien wat ze in huis hadden. De presentatie van de avond was in handen van Erik van Welzen, bekend van o.a. rollen in Goede Tijden Slechte Tijden, Penoza en Flikken Rotterdam.

 

DJ Ramses beet het spits af en maakte de zaal gelijk aan het dansen met een geweldige house mix. Stil zitten was onmogelijk. Cecilia Lima zong samen met haar achtergrondzangeressen Puck en Noa mooie nummers in prachtige harmonie, waarna Daniël Alderliesten het podium betrad voor twee gitaarsolo’s op elektrische gitaar. Na Daniël was het tijd voor Shinaaz Pitai. Zij bracht het bekende nummer Hallelujah van Leonard Cohen en coverde Arcade van Duncan Laurence. Dansgroep Urban Fragments gaf een energiek optreden boordevol hiphop stijlen. Aansluitend zong Jorrit Kruin twee nummers van Pink en Evi Flooren besloot de avond met twee zelfgeschreven nummers. De avond zat vol talent en was bijzonder gevarieerd. Naar aanleiding van de feedback van de jury tijdens voorronde op 18 april jl. had elke deelnemer ook aan zijn of haar act gewerkt en bij iedereen was een duidelijke groei te zien.

 

De top 3 heeft een prijzenpakket gewonnen bestaande uit een geldbedrag: 1e prijs € 250,-/ 2e prijs € 175,-/ 3e prijs € 100,- welke te besteden is aan de ontwikkeling van het talent in samenspraak met de organisatie. Evi Flooren, Cecila Lima en DJ Ramses treden daarnaast ook op tijdens de Culturele Opening van Barendrecht op zaterdag 14 september 2019.

Productiehuis BLOKPUNT kijkt terug op een geslaagde eerste editie die zeker naar meer smaakt!