Talent Stage

Word jij het grootste talent van Barendrecht?

Ben jij het grootste talent van Barendrecht?
Doe mee aan TALENT STAGE 2021!

 

Ben je tussen de 12 en 23 jaar oud en heb jij een talent op het gebied van bijvoorbeeld dans, muziek, theater, hiphop, spoken word, illusie en wil je dit laten zien? Dan is TALENT STAGE wat voor jou!

 

Dit jaar gaan Het Kruispunt en Jeugd & Jongerenwerk van KijkopWelzijn voor een hybride event zodat er geschakeld kan worden tussen online en live, afhankelijk van de geldende maatregelen.

 

TALENT STAGE bestaat uit een online voorronde waarin deelnemers online de strijd aan gaan door een video van hun talent in te sturen. Deze worden na een voorselectie op het YouTube kanaal van Talent Stage geplaatst. Een professionele jury, maar ook het publiek bepaalt wie er doorgaan naar de finale op zaterdag 2 oktober in Theater het Kruispunt.

 

De top 3 van TALENT STAGE mag zich niet alleen één van de grootste talenten van Barendrecht noemen, maar wint ook nog eens een mooi geldbedrag als investering in hun ontwikkeling. De 1e prijs wint € 250,-, de 2e prijs wint € 175,- en de 3e prijs wint € 100,-. Dit geld wordt in samenspraak  met Productiehuis BLOKPUNT ingezet.

 

Inschrijving start op 1 juni en sluit op 31 augustus 2021.

 

Voorwaarden tot deelname

 • Je bent tussen de 12 en 23 jaar oud. (Let op: Ben je jonger dan 16 jaar, overleg dan eerst met je ouders/verzorgers en vraag om toestemming voordat je je inschrijft).
 • Je hebt aantoonbare binding met Barendrecht (Je zit er op school, je woont er, …)
 • Je mag je alleen inschrijven, maar groepen en bandjes zijn ook welkom.
 • Elke deelnemer / band/ groep mag 1 video van zijn/haar act insturen.
 • De video mag max 3 minuten duren.
 • Voor muzikale acts geldt dat je covers mag spelen, maar het spelen van eigen werk heeft de voorkeur.
 • Acts met dieren zijn niet toegestaan.
 • Vermeld bij je inschrijving je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en omschrijving van je act/talent.
 • Na inschrijving volgt een selectie door de organisatie. Video’s met expliciete inhoud worden niet op het YouTube kanaal van Talent Stage geplaatst. Zodra je video is goedgekeurd en geplaatst wordt ontvang je een bericht.

 

TALENT STAGE is een project van Productiehuis BLOKPUNT. Een samenwerkingsverband tussen Jeugd & Jongerenwerk van KijkopWelzijn en Het Kruispunt. Productiehuis BLOKPUNT heeft als missie het scheppen van een mogelijkheid om jongeren uit Barendrecht te stimuleren om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

 

  Je gegevens:
  Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt om contact te houden met de deelnemer tijdens de duur van het project TALENT STAGE.

   

  Let op: Mail een video van je act (max 3 minuten) naar s.schaap@kijkopwelzijn.nl en vermeld daarbij je naam + achternaam.