Kind Verbindt Ontbijt

Wie gun jij een ontbijt?

Het Kruispunt geeft eenzame ouderen een steuntje in de rug met het Kind-Verbindt-Ontbijt aan Huis

Het Kind-Verbindt-Ontbijt is een succesvol initiatief van Het Kruispunt waarbij kinderen samen met hun grootouders en/of (eenzame) ouderen ontbijten en op die manier de dialoog op gang gebracht wordt tussen verschillende generaties én eenzaamheid wordt tegengegaan.

 

Onlangs won Het Kruispunt de tweede prijs in de strijd om de titel Barendrechts Beste. Omdat ouderen en kinderen op dit moment niet fysiek bij elkaar kunnen worden gebracht, is er een oplossing bedacht: Het-Kind-Verbindt-Ontbijt-aan-huis, volledig Corona-proof.

 

Het Kruispunt gaat ontbijtboxen langsbrengen bij (eenzame) ouderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken in dit toch al gekke jaar én met de feestdagen die eraan komen. In iedere straat woont namelijk meer dan één oudere die zich eenzaam voelt. Barendrechtse basisscholen worden gevraagd om iets leuks te maken voor de ouderen. Bijvoorbeeld een kerstslinger, mooie brief of leuk kaartje, een tekening of een kaarsje met een fijne kerstwens.

 

Ken jij iemand die zo’n ontbijtbox zou willen ontvangen? Geef diegene dan hieronder op (uiterlijk 9 december) en vertel waarom juist hij of zij dit steuntje in de rug kan gebruiken.

 

    Jouw gegevens:

    Gegevens van degene die je aanmeldt: